نمایش یک نتیجه

مشاهده فیلترها
نمایش 9 24 36

استئاریل الکل صنعتی – Stearyl alcohol

استئاریل الکل یک ترکیب شیمیایی است که  الکل سیتاریل یا الکل استیل استئاریل  نیز نامیده می شود و مخلوطی از الکل های چرب نیز می باشد. این ترکیب به پوست حالت نرم کنندگی می دهد و می تواند در امولسیون های آب در روغن ، امولسیون های روغن در آب و فرمولاسیون های بی آب از آن استفاده کرد. ستو استئاریل الکل  معمولاً در نرم کننده ها و سایر محصولات مو استفاده می شود.

کاربرد این ماده:

بیشترین کاربرد این الکل در محصولات آرایشی و بهداشتی و مراقبت از پوست و مو است. علاوه بر این مصارف دارویی نیز دارد و تماس آن با پوست و مو و ناخن ها مشکلی ایجاد نمی کند. این ترکیب در تولید الیاف و لوبریکانت ها مورد استفاده قرار می گیرد و در صنایع غذایی نیز بطور مستقیم و غیر مستقیم در سیستم های آب و روغن و تولید امولسیون استفاده می شود.
نام محصول 1 کیلوگرم 100 کیلوگرم کیسه 1 تن
استئاریل الکل
جهت استعلام موجودی و قیمت محصول به شماره واتس آپ 09358812738 پیام ارسال نمایید.