نمایش یک نتیجه

مشاهده فیلترها
نمایش 9 24 36

ستیل الکل صنعتی – Cetyl alcohol

ستیل الکل یک ترکیب شیمیایی با فرمول C16H34O می باشد که این ماده از روغن های گیاهی مانند روغن نخل یا نارگیل گرفته می شود. این ترکیب در صنایع آرایشی به عنوان مایع ساز در شامپوها ، یا به عنوان نرم کننده ، امولسیون کننده یا ماده ضخیم کننده در ساخت کرم ها و لوسیون های پوست استفاده می شود. این الکل یک ترکیب موثر در برخی از “پوشش های استخر مایع” است ( تشکیل یک لایه سطحی غیر فرار برای کاهش تبخیر آب از دست دادن حرارت بخار پنهان مربوطه و در نتیجه حفظ گرما در استخر) علاوه بر این ، می توان از آن به عنوان یک ماده فعال کننده غیر یونی در کاربردهای امولسیون نیز استفاده کرد.
فرمول مولکولی C16H34O
جرم مولی ۲۴۲٫۴۴ g mol−1
شکل ظاهری White crystals
چگالی 0.811 g/cm³
دمای ذوب ۴۹ درجه سلسیوس (۱۲۰ درجه فارنهایت؛ ۳۲۲ کلوین)
دمای جوش ۳۴۴ درجه سلسیوس (۶۵۱ درجه فارنهایت؛ ۶۱۷ کلوین)
انحلال پذیری در آب Insoluble
 
نام ماده 1 کیلوگرم کیسه 100 کیلوگرم بشکه
ستیل الکل
جهت استعلام موجودی و قیمت محصول به شماره واتس آپ 09121382216 پیام ارسال نمایید.