اخبار

قهوه سبز و خواص آن

قهوه سبز و خواص آن

قهوه سبز

قهوه سبز در حقیقت همان قهوه خام و تفت نداده می باشد.خیلی از مردم قهوه سبز را روش موثر برای خلاص شدن از چربی ها و لاغری می دانند. این نوع نوع قهوه امروزه بسیار مورد توجه واقع شده است

این نوع قهوه نسبت به دیگر نوع قهوه ها طعم ملایم تری دارد.در نتیجه ممکن است امتحان و نوشیدن قهوه سبز به مزاج همه خوش نیاید و مورد پسند همه افراد نباشد.

عصاره قهوه سبز به صورت قرص در داروخانه ها و فروشگاه های آنلاین فروخته می شود و دوز معمول برای مصرف روزانه ان بین ۶۰ تا ۱۸۵ میلی گرم است.

قهوه سبز

قهوه سبز و خواص آن

خواص قهوه سبز

همچنین این نوع قهوه خواص بسیار بیشتر و بالاتری نسبت به دیگر انواع قهوه دارد. علت این موضوع این است که قهوه های دیگر به دلیل حرارت دیدن تا حدی کافئین، اسید کلروژنیک، پلی‌فنول و کینیک خود را از دست می دهند. اما در قهوه سبز این طور نیست واین نوع قهوه سرشار از این مواد است.

قهوه سبز دارای خواص ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی بالایی است و برای سلامت بدن مفید است.

استفاده از پودر و مکمل قهوه سبز ممکن است باعث بروز عوارض مختلفی بشود. در هنگام استفاده از این محصول باید توجه داشت که کاهش وزن باید با تغییر در شیوه غذا خوردن و داشتن تحرک کافی و انجام ورزش مناسب صورت بگیرد . نوشیدن قهوه یا مصرف مکمل نمی تواند به تنهایی باعث لاغری و معجزه در این روند بشود.چرا که کافئین موجود در در قهوه موجب بالارفتن میزان سوخت‌وساز بدن می شود.قهوه سبز میتواند به چربی‌سوزی افراد در کنار یک برنامه ورزشی منظم کمک کند.

در باور عموم مصرف قهوه در هنگام صبح که فرد ناشتا می باشد باعث کاهش میزان اشتها در افراد و همچنین موجب افزایش تاثیر این محصول در روند لاغری می شود. اما نوشیدن این قهوه در صبح تفاوتی با مصرف دیگر قهوه ها نداشته و باعث سرحالی و هوشیاری بیشتر فرد می شود.اما امکان آن وجود دارد که این کار باعث ایجاد اختلالاتی در سییستم گوارش افراد بشود.دلیل این مسئله این است که مصرف این قهوه در هنگامی که فرد ناشتا می باشد،موجب زیاد شدن میزان اسید معده فرد می شود.

علاوه بر آن این محصول مدر بوده ودر نتیجه آن موجب کم آبی در افراد می شود.بنابراین درست است که مصرف این نوع قهوه به بعد از غذا موکول بشود و هنگام ناشتایی مورد مصرف قرار نگیرد.در نتیجه این محصول مناسب افرادی که دچار بیماری رفلاکس معده هستند نمی باشد.

موارد استفاده

قهوه سبز و کاربرد آن

قهوه سبز و کاربرد آن

کاربرد قهوه سبز

قهوه سبز دارای اثرات آنتی‌اکسیدانی بوده و موجب کمک به کنترل چربی و کلسترول بد خون می شود .اما در صورت استفاده از این ماده باید دقت کافی در میزان مصرف آن داشت.چرا که مصرف بیش از اندازه آن موجب ایجاد عوارض می شود.

از آنجایی که این قهوه مغذی از آنتی اکسیدان است، باعث آزاد شدن رادیکال های آزاد در بدن می شود.این رادیکال های آزاد باعث حفاظت از سلول های بدن و پیشگیری از ابتلا افراد به بیماری های کبدی می شود.

همچنین این قهوه باعث از بین بردن سموم و کلسترول های بد در کبد افرادی می شود که به دلیل جمع شدن چربی در آن دچار بیماری کبد چرب شده اند.بنابراین قهوه سبز را می توان به عنوان یک سم زدا معرفی کرد.

همانطور که گفته شد این قهوه پوست افراد را شاداب و جوان میکند.به دلیل وجود پلی‌فنول در قهوه سبز، باعث جوانسازی افراد می شود.نوشیدن این قهوه باعث می شود میزان اکسیژن رسانی به خصوص در پوست و مو بالاتر برود.همچنین موجب فزایش جریان خون شده و از بروز ریزش مو جلوگیری می کند.

قهوه سبز علاوه بر کاربرد کاهش وزن برای موارد دیگری از جمله کنترل بیماری دیابت و فشار خون نیز استفاده می شود.

دانه‌های این قهوه سرشار از ترکیباتی مانند آمینوبوتیریک اسید، تئوفیلین و کاتچین است. این ترکیبات تاثیر بسیار بالا و مثبتی بر پوست بدن و کبد دارند.

میزان کافئین و اسید کلروژنیک قهوه خام بسیار بالاتر است و موجب کمک به کنترل فشار خون و چربی می شود.همچنین نوشیدن قهوه سبز باعث کم شدن اشتها می‌شود. بنابراین استفاده از آن بعد از یک وعده غذایی سنگین و چرب، به کاهش جذب گلوکز و کلسترول خون کمک می کند.

قهوه سبز برای پوست

علاوه بر آن از آنجایی که این محصول سرشار از اسیدهای چرب، اسید لینولئیک و اسید اولئیک می باشد،موجب افزایش رطوبت و آبرسانی،نرمی و لطیف شدن پوست و مو افراد می شود.همچنین اگر این قهوه  به صورت روزانه مصرف بشود، از ایجاد جوش و آکنه در صورت و بدن جلوگیری می کند.

این نوع قهوه در صنعت آرایش و بهداشتی نیزاستفاده میشود.یکی از کاربرد های این محصول استفاده از آن به عنوان ماسک صورت است .برای تهیه این ماسک باید دانه های قهوه پودر شده را با مقداری عسل مخلوط کرد و آن را بر روی صورت بگذاریم.این ماسک باعث لایه برداری در صورت شده و سلول های مرده را از بین می برد.

شیوه مصرف

قهوه سبز و شیوه مصرف آن

قهوه سبز

برای تهیه آن میتوان قهوه سبز را به همان شیوه قهوه های دیگر دم کرد یا آن را به کمک دستگاه‌های مخصوص آماده کرد و نوشید. ساده‌ترین شیوه درست کردن قهوه سبز به این صورت است که مقدار 10 گرم پودر قهوه سبز را با 100 میلی‌گرم آب، داخل قهوه ‌جوش ریخته و با هم مخلوط کنید.

سپس باید این مخلوط آب و قهوه را بر روی حرارت گذاشته و بگذاریم به مدت زمان 12 دقیقه بجوشد. قهوه آماده را از روی حرارت برداشته ، آن را از صافی عبور داده و آن را نوشید.

برای مصرف و نوشیدن این قهوه می‌توان  آن را را با شکر یا عسل شیرین کرد. همچین برای افزایش تاثیرگذاری این قهوه بر چربی سوزی و لاغری میتوان مقداری دارچین به آن اضافه کرد.

عوارض قهوه سبز

همانطور که گفته شد این قهوه را می توان برای از بین چربی های بدن و تسریع بخشیدن روند لاغری استفاده کرد. اما نباید در مصرف آن زیاده‌روی بشود. این نوع قهوه خام است و کافئین موجود در آن در مقایسه با قهوه حرارت دیده بسیاربالاتر است، بنابراین ممکن است موجب سردرد، بی‌خوابی، اضطراب و افزایش فشار خون در فرد بشود.

بر اساس تحقیقات، نوشیدن قهوه زیاد ممکن است باعث دفع کلسیم و کاهش میزان جذب آن توسط روده می شود.به همین دلیل استفاده از این قهوه خطر پوکی استخوان را می‌تواند افزایش دهد. البته تحقیقات در این موضوع هنوز کامل نیست و نباید به صورت سر خود و بدون مشورت با پزشک آن را به شکل های مختلف با میزان بالا مصرف کرد.

بزرگترین کشورهای تولید کننده

بر اساس آمار منتشر شده توسط سازمان فائو، کشور برزیل در صدر این آمار قراردارد. برزیل با میزان تولید 3 میلیون تن قهوه سبز به عنوان بزرگترین کشور این محصول قرار دارد.

کشورهای ویتنام و کلمبیا هر کدام با تولید 1.4 میلیون تن و 745 هزار تن در رده دوم و سوم دنیا قرار دارند. بیشترین تولید این محصول در کشورهای استوایی آفریقا، آمریکای جنوبی و جنوب شرق آسیا می باشد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر و ارتباط با ما اینجا رو کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *